Serveis i Tarifes

SELF-SERVICE. Visita a l’immoble per tal de valorar l’actuació a fer-hi. Lliurem un informe escrit amb les propostes de canvis i reparacions que s’haurien de portar a terme. D’aquesta forma tu mateix pots fer-ne els canvis per tal de poder vendre o llogar la casa més ràpid i millor.

 

INFORME, 170 euros per a cases de fins a 80m2 i des de 240 euros per a cases més grans de 80m2.

 

Un cop s’hagi portat a terme, podem encarregar-nos de realitzar el REPORTATGE FOTOGRÀFIC, per a presentar a les immobiliàries, valorat en 140 euros per a cases de fins a 80m2 i des de 210 euros per a cases més grans de 80m2.

 

 

HOME STAGING. Després de la primera visita a l’immoble,  podem portar a terme l’execució del Home Staging i el reportatge fotogràfic.

Segons les dimensions i complexitat de l’actuació:

 

  • Home Staging per a reorganitzar el mobiliari i accessoris decoratius existents, fent una posada en escena neutra i atractiva. Des de 350 euros.

 

  • Home Staging amb compres per a reorganitzar el mobiliari i accessoris decoratius existents i amb la cerca de nous elements decoratius si els existents no són suficients, fent una posada en escena neutra i atractiva. Des de 550 euros.

 

  • Home Staging en profunditat, són necessàries reparacions i modificacions de més importància (pintura, reparacions, il·luminació, paviment, compra de mobiliari i altres elements decoratius). Des de 1.150 euros.

 

  • Home Staging en habitatge buit. Es presenta una proposta pressupostada de moblament de l’espai. Es pot utilitzar mobiliari econòmic o mobiliari efímer (de cartró). Des de 950 euros.

 

 

L’iva no està inclòs.

Les tarifes corresponen al valor dels nostres honoraris.

En cap dels casos s’inclou el valor de les compres (mobiliari, elements decoratius, mobles de cartró), ni de les reparacions (pintura, reparació de fusteria, lampisteria, paleta…) doncs dependrà de les necessitats de cada projecte i de les possibilitats de cada client.