OBRIM LA ZONA DE DIA

En aquest encàrrec se’ns demanava que obríssim la casa al jardí, per a un millor funcionament diari.
Invertim la ubicació de la cuina i el safareig i obrim la cuina al menjador, per a donar més amplitud i una millor comunicació a l’espai.
Mantenim el cromatisme original de la casa, blanc-negre-ocre.

1-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-despresPT4-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-despresPT 3-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-despresPT 2-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-despresPT 5-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-despresPT 6-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-despresPT

 

 

 

L’evolució de l’obra…

 

1-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-abans 2-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-abans 1-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-obra 2-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-obra 4-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-obra 3-Interiorisme-ProjecteInterior-CuinaC1922-obra